IMAN TIJARI adalah syarikat dari Malaysia yang menjalankan perniagaan barangan muslim. Syarikat ini telah beroperasi dari tahun 2011 berdaftar di bawah syarikat IMAN TIJARI ENTERPRISE (002300264-H)

Kami menyediakan perkhidmatan membekal Madu dari Yaman untuk negara Malaysia, Brunei, Singapore dan negara-negara lain.


Segala maklumat dan pertanyaan sila hubungi :

IMAN TIJARI ENTERPRISE
No. h/p Malaysia +6019 6029839
email : imantijari@gmail.com

PELUANG NIAGA MADU




“ JOM BUAT BISNES TANPA MODAL”



Assalamualaikum

Kami menawarkan kepada sesiapa yang berminat nak jadi agen Dropship Madu Sidir Yaman.

Komisen yang lumayan dan boleh buat duit belanja raya untuk keluarga di kampong.

“Kenapa saya meniaga madu ?”



Hai , Assalamualaikum . Saya Taufiq Amini (klik)  pembekal dan pengimport Madu Sidir dari yaman. 





Saya merupakan bekas guru sekolah swasta (private school) yang mampu melihat duit gaji RM1500 di Bank dan tak dapat disentuh.

Duit gaji tu saya bayar rumah sewa, susu untuk 2 orang anak, pampers dan berbaki RM100.

Mampu tak saya belanja untuk raya RM100 tu ?

Sampai nak balik Kampong Mertua saya terpaksa tebal2kan muka hutang duit Mak saya sendiri untuk isi petrol dan bagi duit raya budak-budak kat kampong…

Iye laa  muka cikgu takkan takde duit …
Malula budak-budak berdiri depan kita lama-lama kita salam dan senyum jew!!

Bukan setakat nak isi petrol je pinjam duit Mak,
Saya nak renew roadtax kereta pun pinjam duit Mak…

Apakandaya itulah hakikatnya bila aku masih makan gaji 100%

TAPI…..

Setelah setahun Alhamdulillah saya dapat ubah .
Memang tekad saya nak Ubah seubah ubahnya.
Tak nak bergantung pada gaji semata2.
Alhamdulillah saya dapat mulakan perniagaan dengan cara JUALKAN product orang lain.
Macam-macam product saya jual.

"Jangan kita sangka jadi agen Dropship tak boleh kaya, jangan sangka tak boleh hidup senang. berapa ramai usahan agen-agen product yang dah hidup senang dengan makan komisen setiap bulan ? "



Hanya jadi menjadi agen dengan "zero" Modal. 
saya dapat menjana pendapatan jual agen dropship dari RM3000 sebulan, kemudian bertambah RM5000 sebulan, kemudian meningkat ke RM10,000 sebulan dan Alhamdulillah pernah capai RM50,000 sebulan. 

Bila tiba bulan Ramadan saya nak cuti pasal nak rehat dari kerja.



RM50,000 tu saya dah boleh cuti sebulan Ramadan sampai Raya.



Bulan puasa Cuma bawa anak-anak berbuka Masjid-masjid besar seperti Masjid Negara, Masjid Shah Alam, Masjid Putrajaya, Masjid Cyberjaya dan masjid2 lain.
Bila Tiba raya dah tak hutang duit Mak lagi, malah say mampu bagi duit raya pada Mak , adik-adik dan anak-anak sedara kat kampong.

Sampai hari ni saya tiada kedai dan tiada office , apa yang saya buat hanya jadi agen dan jual cara ONLINE sahaja.

Jadi hari ni saya ingin beri peluang kepada semua pengunjung blog yang ingin menjana pendapat sampingan atau pendapatan harian dengan jadi agen Madu Sidir Al-Wafa. 

Kerja teramat mudah jika anda ada kemahuan dan mahu tahu cara-cara pemasaran. Kalau anda tak mahu anda jangan ambik tahu bagaimana buat duit di rumah tanpa modal , tapi boleh dapat 3K - 10K sebulan






Jika ada sesiapa berminat nak cari duit raya jadilah agen dropship mana-mana product dulu.    
Tak perlu fikir cari modal, buat pinjaman sana sini, hanya daftar jadi agen dan cuba jual.

JIka nak jadi agen Dropship Madu Sidir sila klik di bawah









No comments: